• Timp preparare:
    30 minute
  • Numar portii:
    2
  • Dificultate
    usor

Ingrediente Pastai de post:

  • 400 g pastai
  • 1 legatura marar
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare

Putem oricand sa facem loc in meniul nostru retetelor de post si nu neaparat pentru ca am fi in postul Pastelui sau al Craciunului, ci doar pentru a mai echilibra putin balanta mancarurilor grase cu multa carne pe care le consumam destul de des.

Iata ceva simplu si sanatos:

Fierbeti pastaile in apa cu sare. Scurgeti-le de apa fierbinte folosind o sita identica cu cea pe care o utilizati in mod frecvent pentru a scurge pastele. Lasati-le sa se raceasca si adaugati deasupra putin ulei de masline. Pisati usturoiul si adaugati-l, apoi amestecati incet pentru ca pastaile fierte sa nu se rupa si sa isi pastreze aspectul intact.

Tocati marunt mararul si presarati deasupra pastailor de post.

Va doresc pofta buna si o alimentatie sanatoasa!
pastai de post