• Timp preparare:
    20 minute
  • Numar portii:
    2

Ingrediente Somon la gratar cu legume:

  • 2 medalioane somon
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii / rosii cherry
  • 1 morcov
  • brocoli
  • conopida
  • 2 catei usturoi

Somonul este o importanta sursa de Omega 3, grasimi esentiale pentru a ne proteja inima si organismul impotriva bolilor. Grasimile bune din somonul la gratar sunt esentiale nu numai pentru sanatatea corpului, dar si pentru sanatatea psihicului nostru.

Medalioanele de somon se spala si se sterg pe ambele parti. Condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Dupa ce ati uns in prealabil gratarul cu putin ulei de masline, puneti pestele. Lasati-l aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte, evitand sa intoarceti pestele de mai multe ori pe gratar.

Imediat ce pestele este gata, adaugati pe gratar legumele pregatite, timp de 2-3 minute la foc puternic.

Somonul la gratar cu legume este gata.

Pofta buna !